Ferme01 v1.0

Ferme01 v1.0

3 noi ferme cu declanșatoare pentru somn și garderobă. Avem o casă mobilă mică pentru 37.200 USD. O casă de mărime medie pentru 105.000 USD. Și o fermă mare cu 5 dormitoare pentru toți copiii tăi la 250.000 USD. Și un carport bonus de 800 USD pentru a-ți ține mașina ferită de ploaie și zăpadă.

Note: Fața casei mobile (cu declanșare de somn) este partea cu treptele laterale!
Terenul este aplatizat la dimensiunea clădirii, curățat chiar în fața treptelor (adică iarba, tufișurile etc. nu vor fi șterse atunci când îl așezi! Elementele de sezon (oameni de zăpadă etc. sunt mutați mai aproape de casă când apar) Lucrează toată noaptea iluminatul.
Bucurați-vă
Krow

Autor:
Giants, Krow


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Clădiri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!