Filltypes TP v1.0

Filltypes TP v1.0

Acestea sunt primele fișiere pe care le lansez pentru FS22. Atenție, acesta nu este un mod, este vorba de fișiere pentru moderi care fac hărți cu noi tipuri de umplere pentru minerit și construcții. Dacă nu faci hărți, aceste fișiere nu au niciun interes pentru tine.

Instrucțiunile se află în fișierul .rar. Fișierul conține texturile și xml-urile de pus pe harta ta.

Pentru jucători:
Dacă descărcați acest lucru și credeți că acesta este un mod, ștergeți.

Pentru moddere:
1- puneți folderul fillPlanesTP în interiorul hărții dvs
2- deschideți map.xml și adăugați asta:

<fillTypes filename="maps/mapUS/fillPlanesTP/maps_fillTypes.xml" />
<densityMapHeightTypes filename="maps/mapUS/fillPlanesTP/maps_densityMapHeightTypes.xml" />

Amintiți-vă că trebuie să indicați calea corectă pentru folderul fillPlanesTP. În cazul meu este „hărți/mapUS/”, trebuie să acordați atenție căii pe care o aveți.

Dacă faceți acest lucru corect, aveți deja noile tipuri de umplere pe harta dvs.
3- adăugați tipurile de umplere ca o grămadă pe harta dvs. Deschideți-vă harta cu Giants Editor versiunea 9.0.1 sau mai mare și consultați fruitTPcode.xml pe care îl ofer împreună cu canalele pentru terrainDetailHeigh (dacă nu știți ce este această căutare pentru tutoriale).
Dacă aveți îndoieli, accesați canalul meu Discord, încerc să vă ajut.

Autor:
Nonnus


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!