FS22 Ghid pentru cartofi, sfeclă și bumbac

FS22 Ghid pentru cartofi, sfeclă și bumbac

Bumbac

Deci, după cum probabil ați auzit deja, veți putea crește bumbac în Farming Simulator 22. Vă sfătuim să cumpărați cel puțin 1 ha din el dacă vă decideți să intrați în această afacere. Acest lucru se datorează faptului că mașina de recoltat are o capacitate mare și randamentul este de obicei mic. Crești bumbac pentru a-l vinde, acesta este scopul principal.

Pentru a începe cu tot veți avea nevoie de orice jardinieră pe care o obțineți și de un câmp care a fost pregătit. Cu toate acestea, va trebui să obțineți o mașină de recoltat specifică pentru recoltare – CaselH Module Express 635. Poate funcționa singur – mașina este capabilă să colecteze, să depoziteze și să proceseze singur bumbacul, deci nu veți avea nevoie de nici un semi- remorci sau headers pentru perioada de recoltare.

În plus, această mașină de recoltat specifică nu necesită întreținere și este destul de rapidă. Cum funcționează este prin crearea unui balot mare de bumbac și eliberarea acestuia când este plin. Pentru a obține un balot, va trebui să recoltați un câmp mare de 2 ha, așa că, așa cum am spus, nu are rost să plantați câmpuri mici de bumbac.

Cu toate acestea, veți avea nevoie în continuare de o remorcă corectă. Le puteți căuta în Instrumente > Tehnologia bumbac. Acolo vei putea găsi două variante – una pentru 1 balot sau 2 baloti de bumbac. Când porniți mașina de recoltat în remorcă, pur și simplu conduceți înapoi pentru a vă lua balotul și a-l încărca.

FS22 Ghid pentru cartofi, sfeclă și bumbac

Cartofi

Recoltarea cartofilor va avea nevoie de: jardiniera specifica pentru cartofi, plug, o masina de recoltat cartofi si bineinteles o semiremorca cu capacitate mare.

Valoare economică: îl poți folosi ca hrană pentru porcii tăi sau îl poți vinde ca produs, ceea ce ți-ar aduce în jur de 30.000$ pentru 1 ha.

Informații suplimentare de reținut:

  • Trebuie să aveți o semiremorcă pentru a vă stoca recolta, altfel mașina de recoltat se va umple foarte repede.
  • Poți obține în jur de 70.000 l de la 1 ha – cartofii chiar îți pot oferi o mulțime de producție. Prin urmare, trebuie să cumpărați echipamente, în special o semiremorcă mare.
  • Nu uita să-ți umpli semănătoarea cu cartofi deja cultivați și să-i folosești pentru a-i planta pe cei noi.
  • Cartofii pot fi depozitați pe pământ și îi puteți ridica folosind un sistem de curele pentru a încărca pe semiremorcă.
  • Nu uita ca nu poti refolosi utilajele pe care le cumperi pentru recoltarea cartofilor, este foarte specifica asa ca o vei putea folosi doar pentru aceasta leguma specifica.

Pentru a planta cartofi veți avea nevoie de o jardinieră specifică – GL 860 Comacta sau Gimme GL 420. Apropo, al doilea model este mai mic și nu puteți fertiliza câmpul când plantați cartofii. De asemenea, aceste mașini sunt mai lente. Pentru prima plantare, cumpărați un palet de semințe din magazin și umpleți-l. Pentru al doilea, îl puteți umple deja cu cartofii pe care i-ați recoltat anterior și îi puteți pune în jardinieră.

Există două modalități de a recolta cartofi – prima ar fi să folosiți ambele combine de recoltat simultan (pentru a le atașa la tractor) – ROPA Keiler 2 și Grimme SE 260. Cu toate acestea, credem că ar trebui să evitați al doilea model. Mai mult, dacă vrei să-l folosești, va avea nevoie de un Grimme KS 75-4 – un capac frontal pentru a funcționa. Motivul din spatele acestui lucru este lățimea suprapunerii, care este mai largă decât mașina de recoltat, astfel încât lucrătorul evită dungile de cartofi și lățimea care este utilizată pentru a tăia părțile proeminente ale cartofului. Pe de altă parte, dacă utilizați mașina de recoltat ROPA, nu veți avea nevoie de capacul frontal.

A doua opțiune pentru a recolta cartofii este aceasta – trebuie să utilizați Grimme Varitron 470 Platinum Terra Trac – o combină de recoltat autopropulsată (o veți găsi în secțiunea Vehicule). Este de două ori mai rapid dar cu aceeași capacitate de depozitare, are de două ori suprafața de recoltare și nu va avea nevoie de tractor pentru a lucra. Așadar, vă sfătuim cu căldură să luați în considerare această mașină dacă vă gândiți serios să recoltați cartofii.

FS22 Ghid pentru cartofi, sfeclă și bumbac

Sfeclă de zahăr

Pentru recoltarea sfeclei de zahăr veți avea nevoie de: oricare dintre platouri, un plug, o semiremorcă cu capacitate mare și o mașină de recoltat cu un header special pentru sfecla de zahăr

Valoare economică: îl poți folosi ca hrană pentru porcii tăi sau îl vei putea vinde. Ai primi aproximativ 30.000 USD pentru 1 ha.

Informații suplimentare de reținut:

  • Dacă doriți, puteți lăsa sfecla roșie pe pământ pentru a le ridica mai târziu – capul special de colectare pe care îl găsiți lângă mașina de recoltat sfeclă roșie vă permite să faceți acest lucru.
  • Puteți încărca sfecla de zahăr prin sistemul de curele sau punându-le pe paleți – foarte asemănător cu cartofii.
  • Poți obține în jur de 110.000 de la 1 ha.
  • În general, sfecla de zahăr este mai ieftin de cultivat, deoarece mașinile sunt mai puțin costisitoare și mult mai rapid de colectat, dar cultivând cartofi poți câștiga mai mulți bani.

Așadar, așa cum am spus mai înainte, sfecla de zahăr este mai puțin costisitoare de cultivat, dar asta înseamnă și că și profiturile sunt mai mici. Cu toate acestea, este foarte ușor să începeți să le creșteți – trebuie doar să aveți un câmp pregătit și orice jardinieră la alegere.

O opțiune destul de bună pentru colectarea sfeclei de pe câmp ar fi un Grimme FT 300. Puteți atașa în fața tractorului și dacă doriți să îl atașați în spatele tractorului, atunci cumpărați un Grimme Rootster 604. Un lucru uimitor despre acestea este că au zero dezavantaje, mai ales dacă le compari cu mașinile de recoltat cartofi. Sunt fiabile și rapide, așa că pot fi folosite foarte ușor.

Dacă doriți să cumpărați combină de recoltat autopropulsată, aceasta va fi puțin mai scumpă, dar asta din un motiv – este o mașină foarte bună și foarte eficientă. Toate cele trei modele minunate le găsiți în secțiunea Vehicule – Tiger 6 XL, Ropa Panther 2 și Holmer Terra Dos T4-40. Diferența dintre ele este lățimea anteturilor și capacitatea, desigur. În tehnologia de creștere a sfeclei, veți putea găsi toate anteturile sub Instrumente. Amintiți-vă, fiecare mașină are un cap diferit, dar combinele sunt atât de ușor de utilizat și extrem de fiabile.

Holmer Terra Felis 3 și ROPA Maus 5 sunt alte două vehicule pe care le veți putea găsi la secțiunea de recolte autopropulsate. Cu toate acestea, trebuie să vă reamintim acest lucru – aceste mașini nu sunt destinate recoltării sfeclei, ci doar ridicării lor. Sfecla este o legumă foarte ușoară pe care o poți depozita pur și simplu pe pământ și atunci când trebuie să le strângi, încărcă-le în semiremorcă foarte ușor. Doar nu uitați că acesta poate fi folosit doar pentru câteva hectare.

FS22 Ghid pentru cartofi, sfeclă și bumbac

 

Autor:
FS22 Mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Excavatoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!