FS22 – Pregătiți-vă pentru primăvară, vară, toamnă și iarnă

FS22 – Pregătiți-vă pentru primăvară, vară, toamnă și iarnă

În Farming Simulator 22, trebuie să vă pregătiți pentru primăvară, vară, toamnă și iarnă. Urmăriți dezvoltatorul de gameplay Jos Kuijpers de la GIANTS Software explică cum funcționează ciclurile sezoniere și schimbările vizuale în joc. Mai multe informații și capturi de ecran nou-nouțe pe blogul nostru!

Farming Simulator 22 va fi lansat pe 22 noiembrie pentru PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia. Precomandă acum pentru a primi pachetul CLAAS XERION SADDLE TRAC!

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!