Grafică FS22 și îmbunătățiri de performanță

Grafică FS22 și îmbunătățiri de performanță

Farming Simulator 22 (aka FS22) nu dezamăgește în departamentul de grafică și performanță. În acest articol, vom trece prin acele îmbunătățiri și vom vedea ce înseamnă ele pentru imaginile și performanța lui FS22.

Acum acceptă DirectX 12!

În primul rând, ce este DirectX? Microsoft Directx (DX) este o colecție de interfețe de programare a aplicațiilor (sau API-uri) care sunt necesare pentru gestionarea sarcinilor legate de multimedia (audio și video). Direct3D, care este un API de grafică 3D din cadrul DirectX, este un instrument care se ocupă cu dezvoltarea de jocuri pe computerele Microsoft Windows și consolele Xbox.

În acest moment, DX 12 Ultimate este cea mai nouă versiune a colecției API. Îl puteți obține pe computere Windows și Xbox Series X. În esență, această tehnologie oferă dezvoltatorilor de jocuri mai multă libertate creativă atunci când vine vorba de producerea de jocuri arătoase. Și, desigur, pe cealaltă parte a spectrului, este grozav și pentru jucători, deoarece îmbunătățește grafica și performanța jocului.

Optimizare multithreading pentru o performanță mai bună

Deloc surprinzător, jocurile Farming Simulator au nevoie nu doar de un GPU bun (placă grafică), ci și de un procesor (unitate centrală de procesare) foarte bună. CPU este responsabil pentru rularea scripturilor, inclusiv economia, lucrătorii AI și toate modurile de script. Și da, este posibil să aveți un GPU decent și să experimentați totuși un joc întârziat doar pentru că procesorul dvs. nu este la egalitate.

Multithreading nu este ceva nou în Farming Simulator. Este folosit din FS2011. Dar ce este multithreading-ul? În general, este o tehnică prin care diferite sarcini de calcul sunt atribuite diferitelor nuclee ale procesorului, de exemplu, toate scripturile de pe nucleul 1, toate sunetele pe nucleul 2, fizica pe nucleul 3 și așa mai departe.

Deci, optimizarea multithreading pe FS22 ar trebui să ofere performanțe mai bune atunci când CPU-ul gestionează o mulțime de sarcini în același timp, de exemplu, atunci când lucrătorii AI își calculează căile.

Eliminarea ocluziei pentru o experiență mai puțin întârziată

În versiunile anterioare ale Farming Simulator, fiecare obiect de pe hartă va fi încărcat de îndată ce începeți jocul. Defectul clar al acestei caracteristici este că, dacă harta ta este plină de obiecte detaliate, jocul ar putea deveni întârziat.

De aceea este foarte bine că FS22 introduce eliminarea ocluziei. Datorită acestui instrument, vor fi încărcate numai obiectele vizibile în vizualizarea camerei dvs. Pe măsură ce mutați camera, alte obiecte vizibile vor fi redate.

Cum funcționează sacrificarea ocluziei

Aruncă o privire la această explicație vizuală a modului în care funcționează această tehnologie în practică. Imaginea de mai jos arată cum funcționează camera din Farming Simulator fără eliminarea ocluziei. Puteți vedea că toate obiectele din interiorul și din exteriorul vizualizării camerei sunt redate.

Grafică FS22 și îmbunătățiri de performanță

Dar dacă activați cullingul de ocluzie, singurele obiecte pe care jocul le redă (sau le încarcă) sunt cele aflate direct în vizualizarea camerei. Consultați ilustrația de mai jos pentru referință.

Grafică FS22 și îmbunătățiri de performanță

De asemenea, este important să rețineți că, deocamdată, nu se știe cât de îndrăzneț va fi tăierea ocluziei în versiunea Giants.

Cu toate acestea, credem că veți putea pune mașini foarte detaliate în magazie și că pereții și acoperișul șopronului vor „proteja” acele obiecte detaliate de a fi redate inutil. Dacă acest lucru este adevărat, ar trebui să conducă la un joc mai bun, fără întârzieri pentru toată lumea.

Streaming de texturi pentru o experiență mai bună pe plăcile grafice inferioare

Mulți oameni care joacă Farming Simulator își încarcă toate texturile simultan. Acest lucru ar putea cauza probleme pentru jucătorii cu plăci grafice de calitate inferioară. Soluția? Schimbați puțin setările și reduceți grafica jocului!

Nu sună prea atrăgător? O altă soluție ar putea fi încărcarea texturilor una câte una, adică atunci când sunt vizibile în joc. Să ne uităm la un exemplu:

Personajul tău stă în curtea fermei. În fața lor se află mașini grele care lucrează pe câmp. În timp ce camera se află pe mașină, cu fluxul de texturi activat, doar texturile câmpului și echipamentele sunt încărcate în VRAM-ul de pe placa dvs. grafică. Dacă ar fi să mutați camera departe de mașină și pe magazie, texturile din mașină ar fi eliminate din VRAM și înlocuite cu texturile mașinii.

Streamingul de texturi ar putea face posibil ca persoanele cu plăci grafice de ultimă generație să se bucure de texturi de înaltă calitate în cea mai recentă versiune a Farming Simulator, FS22.

Anti-aliasing temporal pentru obiecte detaliate cu aspect mai bun

Dacă ați avut experiență de a juca versiuni mai vechi ale Farming Simulator (cum ar fi FS19), știți cum obiecte precum frunzele din depărtare sau liniile electrice aeriene pâlpâie și se rup odată ce deplasați camera.

Ei bine, este un lucru de trecut în universul Farming Simulator, deoarece FS22 a scăpat de această problemă. Și totul se datorează anti-aliasing-ului temporal, care vă transformă agricultura digitală și o face să pară netedă în loc de fragmentată.

Vedeți cum funcționează această tehnologie în practică cu videoclipul de mai jos. Sigur, nu este FS22, dar este același lucru implementat pe un alt joc, așa că sunt sigur că vei înțelege esența.

În concluzie, toate noile îmbunătățiri ale FS22 arată cu adevărat interesante! Credem că toți veți avea parte de o grafică mai bună, un joc mai puțin întârziat (sau deloc) și un FPS mai stabil.

Autor:
FS22 mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!