Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22

Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22

Pajiști muntoase vaste, drumuri curbate, trenuri de pasageri și telecabine în mișcare la orizont: Erlengrat reprezintă regiunile alpine europene și vă invită într-un peisaj idilic, perfect conceput pentru îngrijirea pajiștilor și creșterea animalelor. Urmărește noul trailer de mai jos!

Teaser de hartă Erlengrat

Consultați cele mai importante puncte ale hărții de mai jos. V-am prezentat deja Haut-Beyleron și Elmcreek, iar cu Erlengrat, turul nostru de ghidare prin hărțile din Farming Simulator 22 s-a încheiat. În doar câteva zile, este timpul să-ți alegi destinația și să te apuci de agricultură.

  • reprezentant al unei destinaţii turistice din Alpii de limbă germană
  • diferență totală de altitudine de 260 de metri între cel mai înalt și cel mai jos punct
  • mai multe puncte de observație pentru a avea vedere la Erlengrat și împrejurimile sale
  • o mulțime de locații de vizitare a obiectivelor turistice, inclusiv o milă de cumpărături
  • arată deosebit de frumos în timpul iernii

Iată câteva capturi de ecran de hartă

Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22

Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22 Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22 Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22 Harta Erlengrat a revenit pentru Farming Simulator 22

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!