HARTĂ QAP Harta BETA. v0.5

HARTĂ QAP Harta BETA. v0.5

Vă voi lansa această versiune beta acum pentru a vedea cum se comportă harta până acum în cele mai variate configurații de acolo.
Harta poate conține erori, dar nimic care să afecteze jocul.

IMPORTANT
Referitor la credite. Dacă sunteți proprietar de hărți sau modelator și ați văzut obiectul dvs. prezent pe hartă, vă rog să mă contactați ca să putem remedia acest lucru și să o lăsăm în cel mai exact mod posibil, nu am nicio problemă să dau credit cuiva care, chiar și indirect , a contribuit la munca mea. .
Harta este gratuită, totuși, să știți că s-a cheltuit timp și dăruire pe ea, pe lângă resursele monetare, energie și altele asemenea, elementele de bază. Acestea fiind spuse, vă rog să fiți respectuos cu munca mea și să nu o editați și să o distribuiți de parcă nu ar fi nimic, e urât. În plus, să avem empatie cu munca altora. Acum este gratuit, așa că toată lumea are ocazia să se joace.

Autor:
LOPESMINERS MODDING


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!