Îmbunătățiri de design de sunet în FS22

Îmbunătățiri de design de sunet în FS22

Farming Simulator 22 va prezenta diverse îmbunătățiri ale sunetului. Pe unele dintre ele le puteți asculta deja în videoclipurile de mai jos. Cei doi designeri de sunet, Kris și Nils, vă prezintă la ce au lucrat pentru a îmbunătăți experiența auditivă în joc. Ia-ți căștile și începe să asculți!

Sunet dinamic pentru motor și evacuare

Kris se concentrează în prezent pe implementarea de noi sunete ale motorului vehiculelor folosind noul instrument de sinteză a motorului. Atât echipa audio, cât și programatorii au colaborat la crearea unui nou instrument software audio care să permită procesarea audio dinamică. Sunetele vehiculelor se vor transforma acum în timp real în mediul din joc, făcând ca aparatele să sune mai realist.

Principala caracteristică nouă a sistemului audio este implementarea procesării dinamice a sarcinii: simulează motorul având diferite sarcini și rezistențe aplicate. Indiferent dacă conduceți un tractor sub o sarcină uriașă sau conduceți în sus, motorul va suna mai autentic. Pentru a realiza acest lucru, echipa de sunet a folosit înregistrări din viața reală de la mașini reale.

Sistem audio nou atașat

Nils lucrează la noul sistem audio atașat. Deoarece atașamentele precum cultivatoarele și remorcile creează o mulțime de sunete diferite, echipa audio a vizitat o mulțime de fermieri locali pentru a crea referințe. Noul instrument audio permite redarea diferitelor sunete în timpul unei animații.

Descărcarea unei remorci, de exemplu – cu deschiderea capacului din spate, piesele hidraulice care se mișcă și impactul metalic, unde metalul pe metal creează un efect sonor puternic. Fiecare atașament va avea setul său individual de efecte sonore în Farming Simulator 22.

Un alt lucru pe care îl veți observa în timp ce conduceți tractorul: există o mulțime de sunete noi în interiorul cabinei, creând un mediu sonor captivant. Nu auzi doar motorul tractorului tău, ci diverse sunete de tremurături și zgârieturi de la toate obiectele din interiorul cabinei. Aceasta include și sunetele ștergătoarelor de parbriz!

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!