Implementați Wear Info Hud v1.0

Implementați Wear Info Hud v1.0

Un mic hud care afișează starea, deteriorarea și starea vopselei vehiculului controlat în prezent și a instrumentelor/uneltelor atașate. Multiplayer acceptat.

Scopul acestui mod este de a face mai ușor să urmăriți uzura și starea uneltelor dvs., fără a fi nevoit să parcurgeți lista de vehicule deținute de fiecare dată.
HUD-ul arată numele, „starea pe termen scurt” și „deteriorarea pe termen lung” a vehiculului actual și a fiecărui instrument/unelte atașate.
– Starea unui vehicul este cea care este afișată și în partea dreaptă sus a vitezometrului. În jocul vanilie, acest lucru este afișat doar pentru vehiculul în sine sau pentru instrumentul selectat în prezent, dar nu toate în același timp. Uzura este doar pe termen scurt, deoarece poate fi reparată complet la magazin.
– Deteriorarea unui vehicul nu este afișată nicăieri și, de fapt, afectează performanța unui vehicul sau unealtă prin scăderea cailor putere și/sau a vitezei de lucru. Daunele sunt acum și mai importante, deoarece vehiculele și instrumentele cu preț redus vin cu un anumit nivel de daune, în timp ce vehiculele noi nu. Veți fi avertizat când această valoare scade sub un anumit procent.

Vehiculele și uneltele a căror stare nu afectează încă performanța (stare = 100%) sunt afișate în alb. Când condiția atinge un nivel în care afectează performanța (condiție < 100%), este afișată în portocaliu. Odată ce uzura atinge un punct în care performanța este puternic afectată (condiție < 50%), aceasta este afișată în roșu.
Toate cele trei culori și ambele niveluri de avertizare sunt configurabile în fișierul XML de setări.

Un fișier XML de setări va fi creat după încărcarea unei salvari cu modul pentru prima dată. Aceste setări sunt globale pentru toate salvările.
Setările care pot fi modificate includ: nivelul de avertizare, culoarea și dimensiunea textului, poziția hud-ului și multe altele…

Controale implicite:
– ctrl stânga + tastatură 8: comutați între modurile de afișare (doar stare, stare și deteriorare etc.)
– ctrl stânga + tastatură 2: Reîncărcați setările din fișierul de setări XML

Notă:
Este posibil ca unele actualizări să resetați setările salvate

Autor:
SvenP


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!