Instrumentul de ajutor angajat v0.52Beta

Instrumentul de ajutor angajat v0.52Beta

Oferă 30 de ajutoare în modul MP/SP (opțional în Lua mai mult pentru SP și scopuri private). În plus, modul le oferă ajutoarelor nume reale neutre din punct de vedere al genului, deoarece helperul A este blocat. Nimic mai mult și nimic mai puțin.
Și da, în rest, există doar un număr limitat de ajutoare disponibile în MP/SP.
SP=10 ajutoare; (cu mod 30)
MP=numereaza sloturile jucatorului, sa zicem 4 sloturi = 4 asistenti (cu mod 30)
Ce trebuie să fac ! Nu trebuie să faceți altceva decât să puneți modul în folderul dvs. de mod. Orice altceva merge automat.
Nimic mai mult, nimic mai puțin
În jocul multiplayer și singleplayer.

Și dacă nu vă place, ar trebui să nu îl încărcați:
1. Lansare numai cu linkul de descărcare original. FĂRĂ link de înlocuire
2.Nu este permisă modificarea și reîncărcarea

Autor:
Modell: HappyLooser Textur: HappyLooser Script: HappyLooser Idee / Konzept: HappyLooser Tester: HappyLooser


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!