John Deere 2623 v1.0.0.1

John Deere 2623 v1.0.0.1

Acum este fără erori.
acum jurnalul este curat
John Deere 2623
Convertit pentru jurnalul curat FS22
Aceasta este o conversie la FS 17 a discului John Deere 2623 50ft. Mulțumiri speciale lui BennieJoe pentru permisiunea de a lansa această versiune. Discul este configurat ca plug și a fost ajustat astfel încât să tragă mai uniform, iar aripile exterioare să nu iasă din pământ atunci când arați, decât ocazional când se îndoaie ca un produs secundar al acelei animații. La cumpărare, aveți opțiunea de a cumpăra un cârlig spate pentru 700 USD. Tot meritul îi revine lui BennieJoe pentru că ne-a oferit acest mod fantastic.
Vă rugăm să lăsați orice erori/probleme cu privire la subiectul de asistență la AEM (americaneaglesmodding.com) și voi face tot posibilul să remediez.
Toate cele bune,

Autor:
CJWilksy Converted to FS22 By Heavyd Special thanx to Fummins and SGA group for support


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Instrumente mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!