John Deere 8RX by Dizzlery v1.0.0.1

John Deere 8RX by Dizzlery v1.0.0.1

O echipă competentă de specialiști în motoare s-a pus la treabă și i-a oferit acestui tractor pe șenile câteva îmbunătățiri. Managementul transmisiei a fost adaptat astfel încât să poată rula la fel de repede ca 8R obișnuit și motorul a suferit și câteva revizii. În prima etapă, doar software-ul a fost optimizat pentru a crește performanța de la 458 la 500 CP. În a doua etapă, turbocompresorul a fost înlocuit pentru a obține o putere de 568 CP. În a treia etapă, motorul a primit un al doilea turbocompresor pentru a crește puterea la 680 CP. Aceasta înseamnă că acum sunt posibile și operațiunile de tocare cu o lățime de lucru de 6 m.

Cu toate reglajele, desigur, s-a acordat atenție durabilității și acest lucru nu este cu nimic inferior vehiculului de serie.

Autor:
Giants Software; Dizzlery


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Tractoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!