MapCleaner 2.0 v3.0.1

MapCleaner 2.0 v3.0.1

LS22 Mod de Mario Hirschfeld îți aduce un dispozitiv cu care nu poți doar să adună iarbă, paie și fân. Acest MapCleaner era deja foarte popular în LS19 și, desigur, revine și în LS22.
Acest dispozitiv nerealist ridică cu adevărat totul de pe podea. Fie că sunt pietre, sfeclă de zahăr, cartofi sau așchii de lemn… MapCleaner ia 300.000 de litri din fiecare fruct.

vagoane de încărcare Schuitemaker
– 3 axe
– Volum de umplere 300.000 litri
– alegerea culorii
– latime de lucru 250m
– poate colecta TOT…

Autor:
HIP Mod


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!