NewMap Alpine (plus) v1.0

NewMap Alpine (plus) v1.0

Bună ziua tuturor. Pentru a se adapta puțin la noul editor, am decis să exersez pe hărțile originale din joc. S-au adăugat niște câmpuri și pe versanți unde avem pajiști frumoase. A adăugat teren agricol, a adăugat (deocamdată) o fermă mare cu creșterea vacilor.
Îți vei face propria fermă gard și iluminat, toată lumea preferă ceva diferit. Vă invit să descărcați harta și aștept cu nerăbdare sugestii și sugestii.
Jurnalul este curat, fără erori. În curând s-au adăugat fermă de oi, fermă de porci, fermă de cai și cotețe de găini.

Autor:
Giants Software , Yazu


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!