Pachetul de mod 3 de Stevie

Pachetul de mod 3 de Stevie

În acest pachet sunt incluse următoarele moduri.

Kotte TSA Multitanker, poate transporta deșeuri lichide, lapte, apă, combustibil, semințe, var și îngrășăminte. Poate supraîncărca toate cele de mai sus, chiar și pentru semănători și combustibil pentru rezervoare sau mașini de reumplere etc. Poate curăța paleții de deșeuri, vine cu alegerea culorii, alegerea roților și alegerea capacității

Mack Superliner 1976 cu alegere de culoare, alegere de putere a motorului, alegere de roți, opțiune de direcție cu al doilea ax și cuplaj înalt spate adăugat.

Amazone ATS3200, cu alegere de culoare, capacitate și utilizare redusă a produsului.

Amazone ZGTS cu alegere de culoare, capacitate de alegere și utilizare mai redusă a produsului. Îngustări duale suplimentare adăugate pentru Trelleborg și Mitchelin.

Bredal K165 cu alegere de culoare, capacitate de alegere și utilizare redusă a produsului. Îngustări duale suplimentare adăugate pentru Trelleborg și Mitchelin.

Dezarhivați fișierul descărcat și plasați modurile în folderul dvs. de mods, distrați-vă cu ele.

Autor:
Stevie


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Pachete mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!