Pond Creek Ranch v1.0

Pond Creek Ranch v1.0

Bine ați venit la Pond Creek Ranch, aceasta este revizuirea mea a hărții standard din SUA, acesta este primul meu mod pentru orice joc Farming Simulator pe care îl voi transforma într-o hartă complet personalizată. Spune-mi ce crezi.
Nu am încercat această revizuire în modul de joc pentru începători doar cele fără echipament de pornire.
Am făcut câteva ferme mai mari (Îmi pare rău pentru cea cu culturile care nu sunt complet pe aceea, nu știu încă cum să o rezolv)
S-au eliminat clădirile implicite care nu pot fi eliminate în joc.
Dacă aveți probleme, vă rog să-mi spuneți.

Autor:
Militia Games


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!