Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Farming Simulator 22 va prezenta trei culturi noi: struguri, măsline și sorg. Dacă ați urmărit FarmCon de anul acesta, ați aflat mai multe despre ele în prezentarea noastră. Dacă l-ai ratat, îl poți urmări chiar acum. Conducătorul QA Ken Burgess vă oferă o introducere.

De ce struguri, măsline și sorg?

Există mai multe motive pentru care am decis să alegem struguri, măsline și sorg pentru Farming Simulator 22. Cel mai evident: aduc tipuri de mașini noi și interesante în joc și diversifică experiența de joc atunci când vine vorba de agricultură.

Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Strugurii și măslinele sunt, de asemenea, un plus excelent, deoarece se leagă de diverse alte mecanisme de joc. Noile noastre lanțuri de producție, de exemplu. Și, pentru noua noastră hartă amplasată într-un climat mediteranean, sunt mai mult decât potrivite. În plus, deoarece plasați vița de vie manual, ele fac și parte din modul nostru de construire nou și îmbunătățit.

Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Vedeți, strugurii și măslinele nu sunt doar două noi tipuri de culturi adăugate la listă, ci vin cu noi mecanici de joc care afectează diferite părți ale jocului. Și sorgul? Este foarte popular în Statele Unite, perfect pentru harta noastră inspirată din Midwest Elmcreek. Deoarece este o cultură foarte hrănitoare, câștigă în mod constant mai multă importanță în întreaga lume în regiunile mai calde, ceea ce o face o completare potrivită pentru lista de cereale din Farming Simulator.

Ce au special aparatele pentru struguri și măsline?

Strugurii și măslinele sunt deosebite dacă te uiți la utilajele folosite: Vița-de-vie au ciocniri, așa că trebuie să manevrezi utilajele cu grijă de-a lungul viței de vie. În caz contrar, riscați să vă deteriorați noile culturi. Atenție!

Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Din acest motiv, utilajele sunt foarte mici și specializate în comparație cu munca obișnuită pe teren. Noile utilaje au o lățime de lucru de aproximativ 1-1,5 metri. Nu vei putea conduce printre vii cu un tractor mare.

Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că veți petrece ceva timp lucrând cu atenție între viță de vie. Nu-ți face griji, va merita. Nu doar pentru că este o sarcină plină de satisfacții să-ți faci burtica să se simtă bine după ce ai terminat munca. Contul tău bancar virtual te va face și tu fericit.

Cum funcționează procesul de plantare și recoltare?

În primul rând, plantezi vița de vie. Cu noul nostru mod de construcție (rămâi la curent pentru mai multe informații despre asta!), așezi șiruri de viță de vie pe câmpurile tale. Practic, creezi o vie frumos dungi. Apoi trebuie să mulci iarba în creștere între viță de vie și să cultivați pentru a ajuta plantele să crească la potențialul lor maxim.

Cu mașini speciale de îngrășământ, pulverizați plantele pentru a îmbunătăți randamentul. Așa cum faci cu alte culturi. După recoltarea cu recolte speciale, trebuie să tăiați frunzele, astfel încât strugurii să poată crește din nou. Acest lucru este necesar doar pentru struguri și nu este necesar pentru măsline.

Previzualizare Farming Simulator 22: Culturi noi

Amintiți-vă, dacă aveți creșterea sezonieră activată, trebuie să vă gândiți la calendarul culturilor. Strugurii și măslinii trebuie să fie plantați între martie și sfârșitul lunii iunie. În ceea ce privește recoltarea, strugurii vor fi gata în septembrie până la sfârșitul lunii octombrie. Măslinele trebuie culese în octombrie. Sorgul, pe de altă parte, trebuie să fie semănat din aprilie până în mai și recoltat între august și sfârșitul lunii septembrie.

Ce poți face cu recoltele recoltate?

După cum știți până acum, nu trebuie să vă opriți cu recoltarea și vânzarea recoltelor. Strugurii, măslinele și sorgul pot fi procesate la o fabrică de producție. Și, de asemenea, aveți mai multe opțiuni.

Strugurii pot fi procesați în suc de struguri sau chiar stafide. Apoi le puteți livra la alte fabrici de producție, cum ar fi fabrica de cereale sau la un punct de vânzare precum supermarketul. Măslinele pot fi duse la moara pentru a fi transformate în ulei de măsline. Sorgul, ca tip de cereale, poate fi transformat în făină la moara de cereale.

 

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Freze mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!