Primele scene de joc live din Farming Simulator 22

Primele scene de joc live din Farming Simulator 22

Ai urmărit FarmCon live pentru a asista la premiera gameplay-ului Farming Simulator 22? Nu vă faceți griji dacă nu ați făcut-o – puteți urmări primele scene din joc în videoclipurile de mai jos!

Ken Burgess, liderul QA, și dezvoltatorul de gameplay, Stefan Maurus, de la GIANTS Software, aruncă o privire la câteva detalii noi interesante pe care le veți găsi în Farming Simulator 22. Cele mai multe dintre ele nu au fost anunțate anterior – așa că, nu ratați!

Primele scene de joc live din Farming Simulator 22

Ken și Stefan vă oferă o privire asupra noului frunziș al culturilor care reacționează dinamic la vânt, efecte îmbunătățite ale particulelor și alte caracteristici și îmbunătățiri noi. Veți găsi mai jos scurte rezumate ale ambelor videoclipuri de joc – dar dacă doriți să aflați mai multe, vizionați videoclipurile!

Urmărește primul joc live!

 

Prezentat în prima parte:

 • Frunziș îmbunătățit și reacții dinamice ale vântului asupra culturilor
 • Efecte de cartografiere a ocluziei de paralaxă asupra texturilor solului
 • Brand nou: Continental!
 • Caracteristică nouă: înclinarea automată a capului și controlul înălțimii
 • Funcție nouă: schimbare manuală a vitezelor!
 • Animații și sunete îmbunătățite
 • … și altele!

Prezentat în partea a doua:

 • Noi texturi de șlefuire pentru diverse unelte de lucru la sol…
 • … și efectele lor asupra jocului
 • CLAAS XERION SASA TRAC
 • Noua magazie pentru vaci de Rudolf Hörmann
 • Aplicare îmbunătățită a șlamului
 • … și altele!

Primele scene de joc live din Farming Simulator 22

Rămâneți pe fază, sunt mai multe!

Dacă ați urmărit FarmCon live pe Twitch, ați văzut și mai multe informații despre lanțurile de producție și chiar mai multe gameplay-uri live. Urmărim acest lucru foarte curând pe blogul nostru și vă oferim și mai multe impresii pe lângă prezentarea FarmCon a lanțurilor de producție.

Desigur, încă nu am terminat după asta. Încă trebuie să dezvăluim și mai multe funcții și îmbunătățiri care vin în Farming Simulator 22. Rămâneți pe fază pentru mai multe!

Precomandă acum pentru a obține bonusul tău!

Primele scene de joc live din Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 va fi lansat pe 22 noiembrie pentru PC, Mac, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și Google Stadia. Precomandă acum pentru a primi gratuit pachetul CLAAS XERION SADDLE TRAC!

Autor:
Nu avem nicio informație despre autorul acestui mod. Dacă sunteți autor, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un comentariu mai jos și vă vom adăuga creditele.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!