Primul interviu FS22 – Actualizări și funcții noi

Primul interviu FS22 – Actualizări și funcții noi

Într-un interviu, Lars 'Lisertan' Malcharek, community manager al GIANTS Software a răspuns la câteva întrebări mari despre cel mai nou joc FS22.

Iată cele mai bune lucruri pe care le-am învățat despre lansare:

Mod anotimpuri – dar mai bine

Modul Seasons este foarte bine cunoscut de aproape toți jucătorii din FS17 și FS19. GIANTS Software a confirmat mai mult sau mai puțin că în sfârșit vin cu o soluție încorporată proprie, adăugând sezoane jocului.

Dar va fi mai complex decât versiunea pe care o cunoaștem și o iubim deja. „Vor fi mai multe sezoane”, a fost citatul, referitor la această actualizare. Așadar, probabil că ne putem aștepta la anumite sezoane „întretre” pentru a atrage mai bine piața jucătorilor hardcore.

Anumite caracteristici ale funcționalității Seasons vor putea fi șterse și ele, similar cu diverse alte funcții din joc.

Harta UE

Fanii cu ochii de vultur au observat câteva mici detalii pe capturile de ecran promoționale, care ar putea duce la o posibilă nouă hartă sud-europeană. Cu un tractor Massey Ferguson, plăcuță de înmatriculare franceză și un stil specific de construcție, mulți cred că acesta este un teaser al unei noi locații.

Lisertan i-a lăudat pe fani pentru descoperirile lor, dar nu a putut confirma sau infirma detaliile despre noua hartă care este disponibilă.

Plăcuțe de înmatriculare individuale

Lisertan a putut confirma că FS22 va include plăcuțe de înmatriculare individualizate. Încă nu se știe pe deplin în ce măsură vor putea jucătorii să o facă – dar este grozav să vedem această funcție disponibilă, totuși.

Joc încrucișat

Fanii Farming Simulator au cerut acest lucru – oportunitatea de a juca împreună cu prietenii pe diferite dispozitive a fost întotdeauna un vis. Lisertan a recunoscut că GIANTS Software face tot ce îi stă în putință pentru a aduce jucători PlayStation, Xbox și PC sub aceeași capotă. Totuși, mingea nu mai este în terenul lor, totul este între Sony și Microsoft să decidă. Lisertan a mai adăugat că, din moment ce există deja jocuri care pot face joc încrucișat, există șanse bune, dar nimic serios nu este încă confirmat.

Sloturi pentru consolă

GIANTS Software a anunțat deja acest lucru oficial – intrarea de pe blog a vorbit despre faptul că vor exista mai multe sloturi pentru console. Lisertan a remarcat că acest lucru se datorează capacităților sporite ale noii generații de console – PS5 și Xbox Series X|S. Cu toate acestea, generația anterioară va primi și o cupă, datorită optimizării ulterioare a GIANTS Engine 9.0.

Data de lansare

FS22 va fi lansat în Q4 din 2021 (din octombrie până în decembrie). Nu va exista un eveniment live – din toate motivele legate de COVID pe care le cunoaștem cu toții. Lisertan a menționat că GIANTS va trece la o versiune digitală pentru orice evenimente sau lansări suplimentare despre FS22.

Autor:
FS22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Instrumente mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!