Producția de motorină de rafinărie v1.0

Producția de motorină de rafinărie v1.0

Cu rafinăria, acum puteți produce motorină singur în Farming Simulator 22 și puteți câștiga mai mult. Ca materie primă este nevoie de rapiță sau floarea soarelui. Ca produs secundar al producției de motorină este încă produsă hrana pentru porci.
Vă doresc multă distracție cu modul și modul meu este binevenit să fie postat pe alte site-uri de mod folosind link-ul de descărcare original. Salutări FedAction.

Autor:
Idee / Konzept: FedAction LetsPlay FedModsCum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Clădiri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!