Reisch RT 160 & RD 180 Pack v1.0

Reisch RT 160 & RD 180 Pack v1.0

RT 160
RT160 este o remorcă versatilă de care nicio fermă nu ar trebui să lipsească! Cu el poți face orice sarcină îți poți imagina.
Transportați animale, conduceți baloți sau vindeți cereale. Toate acestea sunt posibile cu RT160.

Capacitate: 16-23m³
Pret: € 18.500-€ 24.500

Configuratii:
Remorcă pentru baloturi
Remorcă
Transportor de animale
Bară de remorcare
Cauciucuri
Culoare

RD 180
RD180 este un adevărat miracol al spațiului. Este deosebit de potrivit pentru transportul fructelor de piață. Fie de la câmp la siloz, fie direct la moară!

Capacitate: 19,2 m³
Pret: 26.500 €

Configuratii:
Acoperi
Cauciucuri
Culoare

RD 240

Similar cu RD180, dar cu și mai mult spațiu și o ușă hidraulică pentru a putea bascula încărcături mari de marfă! Folosit de marii fermieri pentru a-și transporta mărfurile pe hartă

Capacitate: 26,8 m³
Pret: 39.500 €

Configuratii:
Cauciucuri
Culoare

Autor:
VertexDezign


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!