Scriptul de sunet Air Horse Connect v1.0

Scriptul de sunet Air Horse Connect v1.0

Acest script global adaugă în joc sunete pentru conectarea și deconectarea furtunurilor de aer comprimat.
Dacă furtunurile de aer comprimat ale unei remorci sunt conectate la un tractor, se aude un șuierat și puteți auzi aerul comprimat curgând în remorcă.
Când scoateți furtunurile de aer comprimat, puteți auzi și un șuierat.
Dacă un mod de remorcă nu a instalat (încă) furtunuri dinamice, nu se aude nici un șuierat.
Acest lucru este valabil și pentru remorcile care au doar furtunuri hidraulice, deoarece acestea sunt frânate folosind presiunea hidraulică în loc de presiunea aerului.
În modDesc, volumul sunetelor de cuplare și decuplare poate fi ajustat individual (vezi captura de ecran din zona imaginilor).
Un mare mulțumire echipei Modding World pentru feedback și pentru testare!
Vă doresc multă distracție cu modulul!

Autor:
PeterAHCum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!