Simplu Midwest v1.0.2.0

Simplu Midwest v1.0.2.0

O hartă Midwest cu accent pe agricultură. Câmpuri mai mari, aspect simplu, realizate pentru producția de culturi mari.

1.0.2.0
Principalele clădiri ale fermei se află în fermă în modul „Începe de la zero”.

O mulțime de spații în exterior pentru a adăuga puncte de producție și vânzare și tot terenul este cumpărat cu fabrici de producție, împreună cu fabricile de producție fiind vândute.
Drumurile pot fi achiziționate gratuit, astfel încât să puteți edita teren până la drumuri. Zăpada va cădea și pe drumurile cu pietriș, astfel încât să puteți folosi mai mult obiectele de zăpadă.
Există ferma principală cu o cantitate bună de șoproane și depozite și 2 ferme mai mici pe care trebuie să le cumpărați terenul pentru a le folosi.

Prezentare generală:
– 3 ferme
– 24 de câmpuri
– 9 puncte de producție
– 13 puncte de vânzare
– 2 statii de var
– 3 ateliere
– 3 benzinarii
– 3 statii de metan
– 4 încărcătoare electrice
– 15 loturi goale pentru cumpărare în jurul marginii hărții
– 4 loturi goale de cumpărat în oraș
– 1 BGA

Actualizări:
1.0.0.1
– S-a reparat nivelul solului din jurul marcajelor de producție Moara de cereale, deoarece acestea erau puțin sub pământ.
– Am mutat punctul de vânzare la Tailor, deoarece era în colțul greșit pentru a putea conduce și el.
– Alte câteva mici remedieri de amenajare a teritoriului și frunze.
– S-a adăugat Grâu gata de recoltat în câmpul de pornire.

Autor:
Tash


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!