Steyr 8150 SK1 Turbo Edit v1.0

Steyr 8150 SK1 Turbo Edit v1.0

Buna ziua, din moment ce noul GE este disponibil de ieri seara, am luat Steyr 8150 si l-am refacut putin.

Set roți:
Continental; 380/85 R28 + 580/70 R38
Jantele fata schimbate
Consolă FL;
Claas a adăugat (celelalte două nu au conexiuni hidraulice instalate)
Transmisie;
Unelte revizuite;
1.L, 2.L, 3.L, 3.H, 4.L, 4.H
(1.H și 2.H au fost lăsate afară, astfel încât să nu trebuiască să schimbați atât de mult vitezele, astfel încât tractorul este „spray” pentru a conduce )
Viteza: 31 km/h
Levier de viteze animat.
Din păcate, nu există o intrare de grup „gamă” pentru cutia de viteze în jocul standard, altfel etapa powershift (L, H) ar fi putut fi făcută suplimentară.
Jo 8150 a fost adaptat la „nevoile” mele.
Distreaza-te cu el!
PS: Aș putea încerca să echipez Claas FL cu o gamă de culori.

Autor:
Modell; Giants Software (vom LS22 Basis game), Edit; domip


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Tractoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!