Strautmann SEK 802 Palet Autoload v0.3

Strautmann SEK 802 Palet Autoload v0.3

Model Giants cu incarcator automat de paleti.

Versiunea 0.3.0.0
– Selectarea paleților vă permite acum să alegeți între containere pentru lichide (3) și paleți europeni (8)
– Remediați eroarea Dedi în Binding

Încărcătorul automat încarcă toți paleții standard din jocul principal și încarcă 6 paleți în primul strat.
Apoi se stivuiește în înălțime până la maximum 2m. În funcție de înălțimea paleților, se potrivește astfel un număr diferit de paleți.

Aceasta este prima versiune cu care dezvolt un autoloader, care poate fi instalat în completarea modderilor din trailerul lor.
Acest lucru va fi apoi mai ușor decât încărcarea automată cunoscută de la LS19. Astfel, nu fiecare Ladeepunkt trebuie determinat individual,
dar numai declanșatorul de încărcare, declanșatorul zonei de încărcare și în funcție de faptul dacă Giants remediază, eventual, punctele de colț ale zonei de încărcare.
Deoarece paleții din motorul lui Giants specifică în prezent dimensiuni greșite și punctele zonei de încărcare nu pot fi citite, va mai dura ceva timp până când aceasta este gata.
În scopuri de testare, am acest lucru aici împreună cu SEK-ul GIANTS deja furnizat de ori, deoarece mulți m-au întrebat deja când au fost în sfârșit primul autoîncărcător pentru paleți.

Operațiune:
Conduceți pe lângă paleți și apoi cu R încărcați paleții unul după altul.
Paleții sunt apoi încărcați manual pe zona de încărcare.
Fixați cu curele înainte de a conduce mai departe, altfel va aluneca.

Ce mai lipsește:
– Selectați dimensiunea paletului de încărcat
– Încărcarea paleților pe zona de încărcare definită cu modele de încărcare definite pe dimensiunea paletului
– Descărcarea paleților (în general la dreapta sau la stânga, mai întâi fără poziția exactă, apoi mai târziu și cu)

Odată ce modul este astfel încât să poată fi definit tot ceea ce este necesar și ceea ce încă lipsește, apoi echipat cu actualizări la încărcătorul automat pentru toate remorcile care îl folosesc,
modul va fi publicat pe ModHub, iar acesta va folosi și va necesita un singur mod.

Link-ul este permis numai cu linkul original aici de la Modhoster.
Schimbarea și republicarea, chiar și parțial, sunt interzise și vor fi avertizate.

Autor:
Modell: Giants SEK 802


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!