Strautmann SEK802 Special v1.0

Strautmann SEK802 Special v1.0

Remorcă cu 1 axă cu funcții speciale configurabile.
O remorcă mică pentru transportul mărfurilor și obiectelor în vrac. Aceasta este o conversie specială și este probabil deja cunoscută de unele dintre hărțile Hof Bergmann de pe LS19. Remorca a fost acum revizuită din nou și adusă la standardul LS22.

Notă:
În funcție de configurație, tipul de sarcină este afișat și pe laterale (decal). UnitCargo reprezintă obiecte și BulkCargo pentru mărfuri în vrac.

Caracteristici:
Diverse opțiuni de configurare
Mai multe tipuri noi de anvelope din care să alegeți
Înmatriculare
noi efecte sonore

Autor:
Farmer_Andy


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!