Unelte electrice V1.0.1.0

Unelte electrice V1.0.1.0

Cu Power Tools aveți acces rapid și ușor la unele funcții de „calitatea vieții”. Mai ales util dacă ești un modder sau faci recenzii de mod.

Folosind o singură tastă/buton (configurabil, implicit F12) activați meniul Power Tools. De acolo puteți naviga rapid la diferite funcții fără a fi nevoie de un mouse sau de a naviga prin mai multe meniuri.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:
– Umpleți vehiculul
– Adăugați/eliminați bani în ferma dvs
– Ieșiți rapid din jocul curent și mergeți la meniul principal (sau reporniți jocul de salvare, vezi mai jos)
– Comutați „Modul de zbor” (apoi folosiți J pentru a activa modul de zbor și Q/E pentru a urca/coborâți în aer)
– Activați/dezactivați HUD/interfață
– Comutați modul „Super putere”.

v1.0.1:
– REPARAȚIE: traducerea franceză funcționează acum corect
– MOD: Acum trebuie să confirmați înainte de ieșire, astfel încât să nu pierdeți niciun progres
– NOU: traducere în limba rusă

NOTE:
– Pentru a vă reseta banii (sau a seta la o anumită sumă), utilizați „=” ca prefix, de exemplu, „=100” ar seta contul dvs. bancar la 100
– Dacă alegeți opțiunea „Ieșire în meniu” când ați început și jocul cu steaguri de pornire „-restart -autoStartSavegameId 1”, jocul vă va reporni automat salvarea
– Aveți și comanda „ee” pentru consolă pentru a ieși din joc (în meniul principal)

 

Autor:
w33zl


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!