VehicleInspector v1.62 Beta

VehicleInspector v1.62 Beta

VehicleInspector este conceput pentru a vă oferi o imagine de ansamblu rapidă a vehiculelor dumneavoastră. Ce fac/ce au încărcat/care sunt activi etc etc.
În jocul multiplayer și singleplayer.
Aceasta este o versiune Simple Convert de la VehicleInspector LS19 al meu, așa că așteptarea nu va fi prea lungă pentru tine.
!!! Nu totul funcționează și nu totul este activat !!
!!! Puteți utiliza vehiculInspectorSettings.xml de la LS19 !!
Această versiune Convert nu va fi dezvoltată în continuare. Va trebui să așteptați noul LS 22 VehicleInspector 1.7x.
Numele jucătorilor nu mai sunt afișate, așa că puteți vedea în continuare dacă un alt jucător se află în prezent în vehicul, vă rugăm să accesați ….xml și să schimbați această valoare la
<seePlayerName boolean="false"/>

Autor:
Modell: HappyLooser Textur: HappyLooser Script: HappyLooser Idee / Konzept: HappyLooser Tester: HappyLooser/ModHoster User Sonstige: HappyLooser


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!