Vehicul jocului Farming Simulator 22

Vehicul jocului Farming Simulator 22

Ești aproape acolo. Mai așteptați câteva zile și bucurați-vă de câteva trailere și știri pe care vi le-am pregătit până la lansarea Farming Simulator 22 pe 22 noiembrie!

Astăzi, avem o mică pepită pentru voi toți pasionații de mașini, care doresc să opereze vehicule și unelte noi și îmbunătățite. Vezi mai jos Trailerul Garajului!

Verificați la acele mașini și unelte!

Știm bine că zilele următoare înainte de lansare ar putea fi puțin mai greu de suportat, acum. Nu vă faceți griji, vă veți putea juca cu noile aparate înainte să vă dați seama. Peste 400 dintre ele vor fi disponibile în jocul de bază. Aducerea înapoi Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra și multe alte mărci renumite din întreaga lume.

Mai realist ca oricând

Machines of Farming Simulator 22

Ca întotdeauna, am avut mare grijă și am cooperat îndeaproape cu producătorii respectivi pentru a face mașinile și uneltele cât mai autentice – până la ultimul șurub al fiecărei mașini. Dar asta nu este tot. Am făcut mai mult decât să ne asigurăm că mașinile tale preferate sunt implementate cu precizie.

După cum a anunțat la FarmCon, departamentul nostru de sunet neobosit a îmbunătățit foarte mult aspectul audio cu transformări de sunet în timp real care răspund la mediu și chiar mai multe detalii mecanice, cum ar fi capacele în mișcare, șuruburile și o mulțime de componente hidraulice care fac zgomot. Puteți auzi chiar și zgomotul componentelor din interiorul cabinei – și da, ștergătoarele de parbriz.

Machines of Farming Simulator 22 Machines of Farming Simulator 22 Machines of Farming Simulator 22 Machines of Farming Simulator 22 Machines of Farming Simulator 22 Machines of Farming Simulator 22

Autor:
FS22 Mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Vehicule mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!