Versatil 2375 v1.0.1

Versatil 2375 v1.0.1

Tractorul este doar o licență de la Versatile / Buhler care era disponibilă anterior pe piața nord-americană.

Ce s-a făcut V1.0.1:
– Adaptarea costumelor de anvelope
– S-a ajustat culoarea butucurilor de roată
– Toate decalcomanii au fost schimbate în Versatile și în engleză
– Configurație adăugată pentru puterea motorului
– A fost adăugată configurația pentru antena GPS
– Articularea pendulului

Am adaptat decalcomania la Versatile, am schimbat toate plăcuțele și notificările din rusă în engleză, anvelopele ușor ajustate (înălțime), planetele osiilor corect colorate.
A fost adăugată configurația pentru chip tuning și antena GPS și, nu în ultimul rând, articulația este setată pe pendul pentru un comportament de condus mai realist.
Tractorul se potrivește mult mai bine cu Elmcreek.

Autor:
Bottom tractor: Giants
Modification: MrFox


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Tractoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!