West Dolly V1.0

West Dolly V1.0

Un cărucior complet personalizabil cu 4 opțiuni diferite de roți, opțiuni cu o singură axă sau dublă, opțiuni pentru acoperirea roții și complet personalizabil în culori! Acest cărucior conține și prima a cincea roată blocabilă din Farming Simulator. Această funcție facilitează mersul înapoi pentru remorci!
Pentru a bloca căruciorul, detașați remorca de cărucior, selectați căruciorul și „pliați”, apoi reconectați remorca. Indicatorul luminos de pe baza dollyului se aprinde când dollyul este blocat. Repetați pașii pentru a debloca carusa.

West Semi Trailer Dolly Detalii:
– Preț de bază: 5000 USD
– alegerea culorii caroserie, capace și jante
– axă simplă sau dublă
– opțiuni pentru capacul butuc și clapeta de noroi
– autocolant pentru clapeta de noroi activat/dezactivat
– Bară de tracțiune cu cadru în A sau bară de tracțiune dreaptă
– optiuni pentru lumina de frana / marsarier

Autor:
Converted to FS22 by GreenAcres (KarlFarms Original FS19)


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!