KILPI 895 BALE GRAB v1.0

KILPI 895 BALE GRAB v1.0

Kilpi 895 a fost un graple popular pentru fermierii finlandezi la sfârșitul anilor 1990 pentru a tăia balotii de siloz, astfel încât să poată fi distribuite vacilor. Il poti alege fara lama ca un grapper normal sau cu lama pentru a descarca balotii pe sol.

Pret: 1250 €
Apăsați ctrl + i pentru a descărca un balot.
Vă rugăm să rețineți că nu este necesară închiderea completă a grapului atunci când apucați un balot, doar închideți-l până în punctul în care atinge balotul!

Autor:
Farmari99


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Instrumente mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!