Nvidia DLSS și DLAA vin la FS22

Nvidia DLSS și DLAA vin la FS22

Nu vă faceți griji pentru cadrele dvs.: tehnologia DLSS de la Nvidia va fi disponibilă în Farming Simulator 22 la lansare! Toți posesorii unui GPU GeForce RTX vor beneficia de noua tehnologie Nvidia. Vezi mai jos un videoclip de comparație!

DLSS și DLAA?

DLSS înseamnă „Deep Learning Super Sampling”, o tehnologie de randare AI care crește performanța grafică folosind procesoare Tensor Core AI dedicate pe plăcile grafice din seria GeForce RTX. Această tehnică redă cadre la o rezoluție mai mică decât cea afișată, dar prin utilizarea învățării profunde, un tip de IA, cadrele sunt din nou mărite (completează informațiile lipsă), astfel încât să pară la fel de clare pe cât te-ai aștepta la rezoluția nativă. .

DLAA este „Deep Learning Anti-Aliasing” de la Nvidia, o caracteristică de anti-aliasing care este practic DLSS cu porțiunea de upscaling eliminată: AI se concentrează pe un anti-aliasing mai bun. În loc să extindă imaginea ca DLSS, AI-ul Nvidia se concentrează pe îmbunătățirea anti-aliasing-ului la rezoluția nativă.

Cum va funcționa Farming Simulator 22 cu DLSS/DLAA?

Pe scurt: rezoluții mai mari, calitate mai clară a imaginii și rate de cadre mai mari.

Activarea DLSS în setările jocului înseamnă o imagine frumoasă, clară, fără un impact puternic asupra ratei cadrelor. Ai nevoie de un exemplu? Cu DLSS activat, puteți scoate Farming Simulator 22 în 4K, în timp ce, în realitate, este redat doar la rezoluție de 1080p. Imaginea este mărită de inteligența artificială inteligentă care completează informațiile lipsă. Deci, redați jocul la 1080p sau 1440p, DLSS completează informațiile lipsă și rezultatul: rate de cadre mai mari fără o pierdere vizibilă a calității imaginii în comparație cu 4K! Aflați mai multe despre DLSS la Nvidia.

Activarea DLAA vă aduce o imagine mai clară la rezoluția nativă direct. Este conceput pentru a netezi marginile dintre pixeli – așa-numita Aliasing, care creează acest efect de treptat. DLAA este o alternativă mai eficientă la tehnicile Anti-Aliasing, cum ar fi MSAA, TAA și FXAA, urmărind în același timp să ofere o imagine clară și netedă chiar și în mișcare. Deci, dacă placa dvs. grafică RTX poate gestiona oricum rezoluția nativă pe care o vizați, DLAA practic clarifică imaginea folosind un AI.

Dacă nu dețineți un ecran 1440p sau 4K (sau chiar 8K dacă sunteți unul dintre puținii), DLSS/DLAA au în continuare un impact pozitiv asupra experienței dvs., făcând o rată de cadre mai atinsă. În loc de o rezoluție mai mare, obțineți o rată de cadre mai mare. Nu este ceva?

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!