Precision Farming: nou DLC gratuit pentru Farming Simulator 22

Precision Farming: nou DLC gratuit pentru Farming Simulator 22

Ați descărcat DLC-ul gratuit Precision Farming pentru Farming Simulator 19? Dacă nu, încearcă! Când a fost lansat în decembrie anul trecut, am adăugat în joc o tehnologie de agricultură inteligentă. Dar, acesta a fost doar începutul. Veți putea să continuați să reduceți amprenta asupra mediului în ferma dvs. virtuală în viitorul apropiat!

Mai multe Precision Farming vin în Farming Simulator 22

„Proiectul de agricultura de precizie” continuă cu un DLC nou și îmbunătățit pentru Farming Simulator 22. Incluzând caracteristicile versiunilor inițiale, cum ar fi tipurile de sol, eșantionarea solului, aplicațiile cu rată variabilă și analiza economică, accentul noului DLC va merge mai departe.

Vor fi implementate tehnologii avansate de agricultura de precizie: pentru a crește durabilitatea fermelor dvs., vor fi introduși senzori optici. Astfel, permițând o aplicare redusă a erbicidelor precum și a îngrășămintelor organice și minerale.

Vom intra în detaliu și vom analiza noile funcții și îmbunătățiri mai târziu. După cum știți, în prezent lucrăm din greu pentru a vă aduce Farming Simulator 22 pe 22 noiembrie.

Proiectul de succes devine din ce în ce mai mare

Prima versiune a DLC-ului Precision Farming pentru Farming Simulator 19 a fost un mare succes și a fost descărcată de un milion de ori în toată lumea pe PC și console. Dacă ați ratat știrile despre DLC-ul inițial Precision Farming, iată ce ar trebui să știți:

Inițiate în 2020 de John Deere și finanțate de EIT Food, cea mai importantă inițiativă de inovare alimentară din Europa, scopul proiectelor este de a oferi cunoștințe privind tehnologia agriculturii durabile. Implementarea agriculturii de precizie în Farming Simulator este unul dintre pașii EIT pentru a crește gradul de conștientizare.

Pe lângă EIT Food și John Deere, în proiect fac parte și diverși parteneri din Uniunea Europeană: Universitatea din Hohenheim (Germania), Universitatea din Reading (Marea Britanie) și Grupo AN (cea mai mare cooperativă de cereale din Spania). Nou pe masa în acest an este Institutul de Reproducere Animală și Cercetare Alimentară de la Academia Poloneză de Științe pentru a promova tehnologia în rândul tinerilor fermieri din Europa de Est.

Lansări DLC gratuite în primăvara viitoare – mai multe la FarmCon

Partenerii menționați mai sus sunt cheia pentru continuarea proiectului. Primul DLC a fost evaluat amănunțit de experți în agricultură, studenți, fermieri și alții. Desigur, feedback-ul jucătorilor a fost un factor important atunci când s-a decis cum să avanseze proiectul. De aceea, vă puteți aștepta, de asemenea, la unele îmbunătățiri ale funcțiilor deja existente, pe baza feedback-ului dvs.

Deși suntem concentrați pe viitoarea lansare a Farming Simulator 22 pe 22 noiembrie, noua versiune a DLC Precision Farming este programată să fie lansată în primăvara lui 2022. Toți proprietarii Farming Simulator 22 pe PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Seria X|S, PlayStation 4 și Xbox One îl vor putea descărca gratuit.

Mai multe informații despre proiect vor fi distribuite la FarmCon pe 21 iulie, difuzate pe canalul oficial Twitch din 21 iulie până pe 23 iulie. Conectați-vă!

Vrei să afli mai multe?

  • Descărcați Precision Farming pentru FS19
  • Citiți anunțul inițial al proiectului
  • Aflați mai multe despre agricultura de precizie
  • Aflați mai multe despre EIT Food
  • Prima privire la tipurile de sol și prelevarea de probe de sol
  • Prima privire la îmbunătățirea randamentului și analiza economică
  • Și iată videoclipul nostru introductiv pentru DLC-ul inițial:
Autor:
Farming Simulatotor 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!