Prima privire la lanțurile de producție din FS22

Prima privire la lanțurile de producție din FS22

Începeți lanțurile de producție în Farming Simulator 22! Și nu te opri cu a vinde grâul după recoltare. În schimb, livrați-l la moara de cereale, astfel încât să fie transformat în făină fină și aduceți-l la brutăria locală. Apoi, tu decizi ce vor face cu el!

Noi tipuri de clădiri, magazine și afaceri

Prima privire la lanțurile de producție din FS22

Deci, ce este nou mai exact? Există o mulțime de tipuri de clădiri noi în Farming Simulator 22. În timp ce unele sunt deja plasate pe noile hărți și gata să vă preia bunurile pentru procesare ulterioară, le puteți construi și dvs. – făcându-le afacerea dvs. pentru a vă extinde operațiunea agricolă. Deoarece funcția este încă în curs de desfășurare, nu vă vom arăta totul astăzi.

Una dintre afacerile care fac parte dintr-un lanț de producție este brutăria. Dacă doriți să obțineți venituri din prăjituri delicioase sau pâine pufoasă, trebuie să le furnizați făină, zahăr și unt, precum și alte ingrediente. Pentru a le obține, trebuie să vizitați alte verigi ale lanțului, cum ar fi moara de cereale, lactatele sau moara de zahăr.

Noua ta pâine și unt

Prima privire la lanțurile de producție din FS22

Modul în care obțineți o resursă de la un punct la altul este alegerea dvs.: fie transportați-o singur dacă afacerea dvs. agricolă este capabilă să se ocupe de o mulțime de mărfuri, fie lăsați-le întreprinderile să facă treaba grea – pentru o taxă, desigur. Moara de cereale sau moara de zahăr, de exemplu, vă lasă să decideți dacă transportați singur mărfurile prelucrate la următoarea verigă din lanț sau dacă morile le livrează.

De asemenea, în cazul brutăriei, puteți decide dacă vând direct bunurile produse sau dacă le distribuiți în supermarketul local, restaurantul sau piața fermieră pentru a genera și mai multe venituri. Într-un fel sau altul, dacă vindeți coșuri pline cu pâine proaspăt coaptă în loc de doar grâul cules, veți câștiga mai mulți bani.

Mai ales, deoarece nu numai că aveți diverse opțiuni cu privire la ce să produceți, puteți începe mai multe producții simultan. Doar asigurați-vă că oferiți resursele necesare pentru a menține producția.

Mai multe informații de urmărit – rămâneți pe fază!

Prima privire la lanțurile de producție din FS22

Vom aprofunda în curând lanțurile de producție în Farming Simulator 22! De asemenea, dacă nu l-ați marcat încă în calendar, nu trebuie să ratați FarmCon-ul de anul acesta! Din 21 iulie până pe 23 iulie, transmitem în flux zilnic, prezentându-vă o mulțime de știri despre joc. Este gratuit de vizionat.

Autor:
Farming Simulator


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!