FS22 – tutoriale de jocuri pentru începători

FS22 – tutoriale de jocuri pentru începători

Farming Simulator și domeniul său de aplicare al mecanicii de joc pot fi copleșitoare atunci când începi ca nou venit. Cultivatoare, pluguri, subsoldatoare – care este diferența? Și, nu este Power Harrow numele unei trupe de metal suedez sau ceva de genul?
În cazul în care sunteți absolut nou în joc sau ați încercat să vă convingeți prietenii care nu fac agricultură să lucreze la ferma dvs. virtuală, s-ar putea să vă relatați. Poate ai nevoie de ajutor. Ai venit la locul potrivit!

Începe o serie de tutoriale pentru Farming Simulator

Fără nicio experiență în agricultură – fie agricultura reală, fie agricultura simulată – jucătorii ar putea avea nevoie de un loc pentru a obține ajutor rapid. De aceea, prezentăm Academia Farming Simulator.
Din „Cum se configurează un joc de salvare?” și "cum fertilizez?" până la „cum se plantează și se recoltează strugurii?” și mod: Tocmai la timp pentru lansarea Farming Simulator 22 pe PC, Mac, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și Stadia, oferim începătorilor o serie de tutoriale în continuă dezvoltare.

Tutoriale video și texte de ajutor pentru a preda jocul

Astăzi, mulți jucători caută ajutor sub formă de videoclipuri instructive. Farming Simulator Academy va atinge practic toate subiectele relevante, cu videoclipuri scurte dedicate fiecărei probleme pe care o pot întâmpina noii jucători. Cât de scurt posibil, cât de extins este necesar.
Vizitând farming-simulator.com, veți observa și Academia care apare în bara de meniu. Faceți clic pe „Tutoriale” pentru a obține o prezentare generală a tuturor tutorialelor disponibile în prezent. Videoclipurile vor fi adăugate de îndată ce sunt terminate – deoarece lucrăm în prezent la ele.

Autor:
Farming Simulator blog


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!